Известие

Collapse
No announcement yet.

Фаровете светят нефокусирано

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фаровете светят нефокусирано

Колеги,
    Фаровете (късите) на моята убавица не очертават добре границата между зоните на осветяване. Смених лампите, но няма подобрение.
    Светлината е разсеяна и като спра срещу стена (5-8 метра) не се вижда ясна линия на осветяване. Лампите са Осрам +90%.

Дайте съвет.
    sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
    Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

лампите добре
    а какви са фенерите

Comment

аз да питам в темата ..
      как точно се регулират фаровете,че на мен ми светят много в ляво

Comment

Малко по-надолу е темата

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 2A&start=0
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Фаровете са CARELLO. Има доста означения по тях, но незнам какво означават.
          Хайде давайте съвет.
          Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

Comment

Не са влязли крушките както трябва ! Като се видим ще чакам да черпиш . Като ги слагаш гледаи отпред през фара кво става

Comment

Ще черпя ама кажи кога и къде. Само че първо ще се пробваш да монтираш лампите, пък дали ще стане или не пак ще почерпя. Все пак някой се е опитал да помогне.
              Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

Comment

Имоите фарове светеха не фокусирано, но като смених крушките и се оправиха. Старите крушки вече нямаха шапчицата на върха. А иначе тази е марката на фаровете CARELLO, така, че не би трябвало в тях да ти е проблема. Виж си отново крушките.
                FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Ще използвам стара тема за да питам от къде се регулират фаровете на 156-цата, дясно-ляво, нагоре-надолу. Имам желание сам да си ги регулирам...пък не открих в търсачката. Хелп плийз!
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                  Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

А на моя ляв фар , на около 3-4м напред светлината става под прав ъгъл _І изглежда нещо подобно, а не свети надалеч / и на дълги и на къси / Това от какво е и как се регулира ? Колата е Алфа 145, 1,4 Т.С. Благодаря
                    Alfa Romeo 145, 1.4 TC

Comment

На 156 има едни пластмасови шестоъгълничета, които се въртят с ключ, звезда, глух ключ и т.н. мисля че 6. Има по 2 такива шестоъгълни врътки на всеки фар, като за нагоре и надолу са по-удобните за достъп. Обаче трябва да се въртят страшно много, за да има резултат. Ако го правиш на ръка трудно можеш да усетиш отклонение. Аз ги смъкнах надолу с акум. отвертка и стана за минута. Особено след монтаж на ксенон трябва да се регулират почти задължително.
                      2014: Deutschland über alles

Comment

i az da kaja

Здравеите
                        зна4и сменял съм няколко пъти крушки за къси и дълги светлини.но винаги светят на петна.въпросът ми е:със този реглаж ще се оправи ли светлината или просто си е проблема от крушките
                        156 2,4jtd

Comment

Ако ще си сменяте фарове не си купувай в никакъв случай на DEPO.След един инцидент ми смениха от каското единия фар и е много зле в момента положението със светенето.....Самия рефлектор вътре не е напаснат и е завъртян навътре и а имат някакъв фабричен дефект според мен защото пластината която държи крушката е много дебела и разпределя светлината неправилно.....
                          156 1.8 TS '98

Comment

Working...
                          X